GLORY live kijken? Dit is de beste livestream (2024)

Klik hier voor een korte samenvatting

Zo kijk je GLORY live: een korte samenvatting

De grootste kickboks-evenementen kijk je bij GLORY Kickboxing. Hier staan veel bekende kickboksers zoals Rico Verhoeven, Jamal Ben Saddik en Badr Hari onder contract.

In Nederland kijk je GLORY live op Videoland. Je hebt wel een abonnement nodig op de streamingdienst. Heb je geen abonnement? Dan kun je ook Pay Per View tickets bestellen via de officiële website van GLORY.

Ben je op vakantie buiten de EU? Dan wordt de toegang tot Videoland geblokkeerd. Met een goede VPN zoals NordVPNhoef je niks te missen en kijk je ook in het buitenland naar je gebruikelijke Nederlandse livestream.

NordVPN

Aanbieding

Krijg tot 59% korting + 1GB Saily eSIM data bij een tweejarig abonnement!

Bezoek NordVPN

Wil je meer weten over de aankomende GLORY-events en ben je benieuwd hoe je de wedstrijden live kijkt vanuit het buitenland? Lees dan het volledige artikel.

Kickboksen is in Nederland erg populair. GLORY is de grootste kickboksorganisatie ter wereld. Ben je benieuwd hoe je GLORY Kickboxing live kunt kijken? Lees dan hieronder verder.

We leggen uit hoe je overal ter wereld met een VPN live GLORY kijkt.

Waar kan je GLORY kijken?

GLORY Kickboxing is de bekendste kickboksorganisatie. De events worden live uitgezonden op Videoland.

Videoland is echter niet beschikbaar buiten de EU vanwege geoblokkades. Wil je overal toegang krijgen tot GLORY, om ook op vakantie te kunnen kijken naar kickboksevents? Dan heb je een VPN nodig.

Streamingdiensten zien aan jouw IP-adres in welk land jij bent. Hierdoor wordt de toegang soms geblokkeerd wanneer je in een land bent dat geen uitzendrechten heeft voor de stream. Met een goede VPN zoals NordVPN is dat geen enkel probleem! Met NordVPN kun je met één druk op de knop jouw locatie wijzigen en ongestoord genieten van GLORY.

Via onderstaande knop pak je onze kortingscode mee en krijg je maar liefst 59% korting op een NordVPN-abonnement.

Kijk overal GLORY met NordVPN

GLORY livestreams: een overzicht

Hieronder vind je een overzicht van waar je GLORY kunt kijken:

PlatformBeschrijvingBeoordeling
Videoland.nlVideoland heeft in Nederland de uitzendrechten voor GLORY-wedstrijden in handen. Dit is de officiële manier om GLORY te kijken. Buiten de EU heb je wel een VPN nodig.
Officiële YouTube-kanaal van GLORYVia dit kanaal kun je de prelims (het voorprogramma) gratis livestreamen.Gemakkelijk te kijken via YouTube, dus geen problemen.
TrillerOp FITE worden ook met regelmaat GLORY-events uitgezonden. Deze kun je als Pay Per View kijken. Gemakkelijk te unblocken met een Amerikaans IP-adres via een VPN.

Met een goede VPN zoals NordVPN kun je overal ter wereld GLORY kijken en krijg je ook in het buitenland toegang tot Videoland.

Een VPN geeft ook toegang tot de Pay Per Views van FITE.

Kijk overal GLORY met NordVPN

Stappenplan: kijk overal ter wereld GLORY met een VPN

Wanneer je in verband met geografische blokkades geen toegang krijgt tot je Kickboxing-stream dan biedt een VPN uitkomst. Hiermee omzeil je geografische blokkades en kun je overal vandaan de streams kijken die je in Nederland ook volgt.

Videoland is niet beschikbaar buiten de EU. Met een VPN kun je jouw IP-adres veranderen naar een Nederlands IP-adres. Dan lijkt het voor websites die jij bezoekt dus alsof jij in Nederland bent. Hierdoor kun je, ondanks je locatie (buiten de EU), toch GLORY kijken via Nederlandse streams.

Volg onderstaand stappenplan om kickboksen te kijken met een VPN, waar ter wereld je ook bent:

  1. Sluit een abonnement af bij een goede VPN-provider met snelle en stabiele servers in het land waar de stream wordt uitgezonden zoals NordVPN.

    NordVPN

    Onze keuze

    Aanbieding

    Krijg tot 59% korting + 1GB Saily eSIM data bij een tweejarig abonnement!

    Vanaf

    € 3.39

    9.3

    • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
    • Mooie en elegante applicatie
    • Geen logs

    BezoekNordVPN

  2. Download de VPN-software of app op het apparaat waar je GLORY op wilt kijken.
  3. Open de VPN-app en maak verbinding met een Nederlandse server, of een andere server in de EU als je een betaald abonnement hebt bij een Nederlandse streamingdienst.
  4. Open de website van jouw streamingdienst, bijvoorbeeld GLORY of Videoland.
  5. Geniet van GLORY Kickboxing live!

De beste VPN voor online kickboksen

Wat de beste VPN is voor jou, is uiteraard grotendeels een kwestie van persoonlijke voorkeur. Toch zijn er altijd een paar zaken waar je goed op moet letten:

  • Stabiele VPN-servers in het land waar de stream wordt uitgezonden. Dit is afhankelijk van de streamingdienst die je wilt gebruiken.
  • VPN met hoge snelheden, zodat je geen last hebt van bufferen.
  • Veilige VPN. Uiteraard moet een VPN veilig zijn, zodat streamingdiensten niet achter jouw locatie kunnen komen.

Op basis van bovenstaande factoren hebben we onderstaande VPN’s geselecteerd. Dit zijn wat ons betreft de beste VPN-aanbieders voor het kijken van kickboksen:

1. NordVPN: de beste VPN voor GLORY

Wij raden NordVPN aan voor het kijken van kickbokswedstrijden in het buitenland. NordVPN beschikt namelijk over een zeer groot aanbod stabiele en snelle servers, waaronder een groot aantal in Nederland en in Europa.

Een ander voordeel van NordVPN zijn de extra opties die de provider aanbiedt om zogenaamde VPN-blokkades te omzeilen. Het gaat hierbij specifiek om blokkades waardoor VPN-gebruikers geen toegang tot websites krijgen.

NordVPN biedt de mogelijkheid om een dedicated IP-adres aan te vragen en om gebruik te maken van zogenaamde ‘obfuscated servers‘. Beide zaken kunnen flink helpen bij het omzeilen van VPN-blokkades. Het wordt een stuk moeilijker voor websites om VPN-gebruikers te detecteren.

NordVPN

Onze keuze

Aanbieding

Krijg tot 59% korting + 1GB Saily eSIM data bij een tweejarig abonnement!

Vanaf

€ 3.39

9.3

  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs

BezoekNordVPN

Je kunt de NordVPN-proefperiode gebruiken om de VPN eerst 30 dagen uit de proberen. Zo kun je een wedstrijd van GLORY Kickboxing gratis kijken. Lees meer informatie over NordVPN in onze NordVPN-review.

2. Surfshark: voordelig GLORY kijken

Wil je niet te veel geld uitgeven aan een VPN-dienst? Dan is Surfshark een goede optie. Deze VPN biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding – misschien wel de beste van alle populaire VPN-providers.

Zo heb je al een tweejarig abonnement bij Surfshark voor € 2.19 per maand. Perfect dus als je niet te veel geld wilt uitgeven om GLORY Kickboxing live te kijken.

Surfshark biedt tevens een groot aantal servers (waaronder servers in Nederland), snelle verbindingen en voldoende extra opties.

Surfshark

Aanbieding

Bespaar 86% + 3 maanden gratis en betaal slechts €2,19 per maand!

Vanaf

€ 2.19

9.0

  • Zeer gebruiksvriendelijk met Netflix en torrents werkend
  • 30 dagen geld-terug-garantie. No questions asked!
  • Goedkoop en veel extra opties

BezoekSurfshark

Je kunt de Surfshark een maand gratis proberen met de proefperiode van Surfshark. Lees meer in onze Surfshark-review.

3. CyberGhost: gebruiksvriendelijke VPN voor kickboksen

Voor mensen die veel waarde hechten aan gebruiksgemak en overzichtelijke software, is CyberGhost een zeer goede VPN. CyberGhosts software en apps zijn zo simpel en toegankelijk dat ze perfect zijn voor mensen die voor het eerst een VPN gebruiken. Tevens is deze VPN zeer scherp geprijsd.

CyberGhost VPN helpt jou bij het omzeilen van geografische blokkades, zodat je overal GLORY Kickboksen streamt, waar je ook bent!

CyberGhost

Aanbieding

Bespaar 82% en krijg CyberGhost voor slechts €2,19 per maand!

Vanaf

€ 2.19

8.9

  • Hoge mate van gebruiksgemak
  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Torrents en Netflix mogelijk

BezoekCyberGhost

Wil je CyberGhost eerst uitproberen? Gebruik de proefperiode van CyberGhost om deze VPN maar liefst 45 dagen op je gemak uit te proberen. Bekijk onze CyberGhost-review voor meer informatie.

GLORY-agenda: alle aankomende events

De events van GLORY worden niet ver van tevoren aangekondigd. Daarom zijn er ook maar een paar gevechten bekend. De eerstvolgende kickbokswedstrijden van GLORY zie je in de volgende tabel.

DatumGevechtGevechtsklasse
Zaterdag 8 juni 20248-man light heavyweight-toernooiLight heavyweight
Zaterdag 20 juli 2024GLORY 93: Kiatmuu9 Petch vs. Kento HaraguchiFeatherweight (wereldtitel)

Tot slot: sport kijken met een VPN

Met behulp van een VPN kun je kickbokswedstrijden over de hele wereld volgen. Wil je naast het kickboksen ook andere sporten kijken maar loop je tegen geoblokkades aan? Ook dan kan een VPN helpen.

Lees ook onderstaande artikelen over het unblocken van diverse sporten:

  • NHL kijken in Nederland
  • NBA kijken in Nederland
  • Overal boksen kijken
  • Live UFC kijken
  • Gratis Formule 1 kijken

Overal ter wereld live kickboksen kijken: veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het kijken van kickboksen in Nederland en in het buitenland? Wellicht staat jouw vraag hieronder.

Waar kan je Glory live kijken?

De grootste kickboks-evenementen zijn te zien bij GLORY Kickboxing. Hier staan veel bekende kickboksers zoals Rico Verhoeven, Jamal Ben Saddik en Badr Hari onder contract. Vaak zijn kleinere wedstrijden te zien bij een gratis livestream, van bijvoorbeeld Videoland.nl.

Kan je GLORY streamen op tv?

GLORY wordt niet uitgezonden op tv, maar is live te bekijken via het streamingplatform Videoland.

Kan ik gratis Glory kijken?

Als jij een abonnement hebt op Videoland kun je veel gevechten gratis kijken. Je kunt ook gebruikmaken van de gratis proefperiode van Videoland en 14 dagen gratis kijken. De prelims (het voorprogramma) kun je gratis kijken via YouTube.

Het is ook mogelijk om via de website van GLORY online tickets kopen via Pay Per View.

Kun je GLORY terugkijken op Videoland?

Wanneer je GLORY niet live kunt zien, dan kun je de wedstrijden de dag erna terugkijken bij Videoland.

GLORY live kijken? Dit is de beste livestream (6)

Nathan Daniels

Techredacteur

Nathan is een internationaal opgeleide journalist en hij heeft vooral interesse in de preventie van cybercrime, vooral waar het kwetsbare groepen betreft. Voor VPNgids.nl doet hij onderzoek op het gebied van cybersecurity, internetcensuur en online privacy.

Meer artikelen uit de sectie Sport

GLORY live kijken? Dit is de beste livestream (7)

Nederlands elftal mannen: live alle wedstrijden van Oranje kijken

25 juni 2024

GLORY live kijken? Dit is de beste livestream (8)

F1 TV: alles wat je moet weten over de streamingdienst

22 februari 2024

GLORY live kijken? Dit is de beste livestream (9)

Live voetbal kijken: overzicht van de beste zenders en sites

27 maart 2024

GLORY live kijken? Dit is de beste livestream (2024)

References

Top Articles
Welcher CPU Kühler entspricht diesen/meinen Anforderungen?
Dnd Hexadin
Target Dummies 101 - The Dummy Research/Tutorial Thread
19 Awesome Things to Do in Redmond, Oregon
Aarf Anchorage Alaska
Darshelle Stevens Thothub
Craigslist In Lakeland
Savage X Fenty Wiki
Cincinnati Adult Search
Sir Mo Farah says 'sport saved me' after finishing final race of illustrious career at Great North Run
Update | Een maand afvallen met NBFM (+ recept & snacktips!) - Mama's Meisje
Indicafans
Astral Ore Calamity
Zulrah Strat Osrs
Think Up Elar Level 5 Answer Key Pdf
Demystifying the C-Suite: A Close Look at the Top Executive Roles - 33rd Square
1800Comcast
Offsale Roblox Items are Going Limited… What’s Next? | Rolimon's
SpaceX Polaris Dawn spacewalk - latest: 'It's gorgeous' - billionaire Jared Isaacman's awed reaction as he steps out of capsule on historic spacewalk
Ixl Spring Branch
The Big Picture Ritholtz
Kroger Liquor Hours
Clarksville.craigslist
Tamilblasters Movie Download Isaimini
Drys Pharmacy
Theramed Junior Strawberry 6+ Tandpasta 75 ml - 12 stuks - Voordeelverpakking | bol
Arkansas Craigslist Cars For Sale By Owner
Www.publicsurplus.com Motor Pool
Taco Bell Fourth Of July Hours
Meritain Prior Authorization List
My Fico Forums
Foreign Languages Building
Courtney Lynn Playboy
Shaw Funeral Home Vici Oklahoma
Acnh Picnic Table
Bryant Air Conditioner Parts Diagram
Sky Nails Albany Oregon
Kirby D. Anthoney Now
Rs3 Bis Perks
Deborah Clearbranch Psychologist Georgia
Chalkies | Gutgash's Territory - maps - Mad Max Game Guide
Sayuri Pilkey
Lewisburg Tn Jail Mugshots
Slushy Leaks
Registrar Lls
Central routs Northland in Wisconsin volleyball tournament - Central College Athletics
Craigslist Antelope Valley General For Sale
Csuf Mail
Houses and Apartments For Rent in Maastricht
Welcome to the Newest Members of the Lawrenceville School Faculty
Pamibaby Telegram
Lanipopvip
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated:

Views: 5335

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.